Gyógyteakeverékek Nyomtatás

Az alábbiakban felsorolt gyógyteareceptek az idevágó szakirodalom egy részében leírt társításokat tartalmazzák, a vények a Magyar, Román, Cseh, Lengyel, Német, Fo-No-ból (Formula Normales – Vényminta gyűjtemény) és gyógyszerkönyvekből kerültek felsorolásra. Az alábbi gyógytea keverékeket nem állítjuk össze és nem is forgalmazzuk. Oldalainkon csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel a teakeverékeket.

A gyógynövények gyógyászati célra történő felhasználása előtt feltétlenül kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét. Bármely összetevővel szemben tapasztalt egyéni túlérzékenység kizárja a növény további felhasználását, és ilyenkor azonnal szakorvoshoz kell fordulni. Erős hatású szerek gyógyászati célra történő felhasználása csak orvosi előirat alapján és gyógyszerész által elkészített gyógyszerformában történhet. Várandósság és súlyos megbetegedések fennállása esetén a gyógynövény terápia alkalmazása előtt kérje kezelőorvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét. vaccine for herpes Belső vérzések, cukorbetegség, gyomor- és nyombélfekély, magasvérnyomás, migrén, bélszűkület, epilepszia, asztma, lázzal járó akut megbetegedések, krónikus vesebetegség és szívműködési zavarok stb. nem kezelhetők kizárólag növényi eredetű gyógyhatású termékekkel, azonban a gyógynövényi részekből készült szerek orvosi felügyelettel a klasszikus gyógyszeres terápia mellett kiváló kiegészítő szerepet tölthetnek be a gyógyításban.

A gyógynövények felhasználásának bizonyos esetekben és állapotok mellett kis dózisban is lehetnek káros egészségügyi hatásai, ezért az itt leírtak alkalmazása csak saját felelősségre történhet. A lehetséges kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Betegség csoportjaTeakaverék típusa
Anyagcsere zavarokCukorbetegség elleni
Anyagcsere zavarokCsalánkiütés elleni
Anyagcsere zavarokElhízás elleni
Anyagcsere zavarokÉtvágytalanság elleni
A Kommentelés jelenleg zárva!

Kommentálás lezárva.

Powered by WordPress | Harmony Theme